TAO-program: pályázati tudnivalók

2013. április. 26., 14:30   |    

TAO-program: pályázati tudnivalók

Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2013/14-es támogatási időszak elektronikus kérelmi rendszerében (http://mlszkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2013/) a sportfejlesztési programok beküldési lehetősége megnyílt.

A sportfejlesztési programok jogszabály által meghatározott beküldési határideje 2013. április 30.
Kérjük, hogy a pályázatok folyamatos feldolgozása, elbírálása és az esetlegesen felmerülő technikai problémák megoldása érdekében a beküldést lehetőség szerint minél hamarabb tegyék meg, ne halasszák azt az utolsó napra.
Újfent felhívjuk a figyelmüket, hogy a sportfejlesztési programot – az időközben kiosztásra került elektronikus aláíró eszköz segítségével - kizárólag elektronikus úton kell benyújtani.
Az elektronikus aláíró eszköz használatához a NetLock Kft. honlapján található szoftverek telepítésére van szükség. A telepítéssel kapcsolatos információt az eszköz kiosztása során megkapott útmutatóban találnak, kérjük, hogy a megfelelő telepítés és használat érdekében kövessék az útmutatóban foglaltakat. A telepítő csomagot (illesztő program letöltése elnevezéssel) megtalálja az útmutatóban jelzett elérési útvonalon kívül a következő oldalon is:
http://www.netlock.hu/USERHU/html/nsr/ealairasregisztracio/driver.html

Kérjük, hogy a beküldéshez az Internet Explorer vagy a Mozzila Firefox böngésző legújabb verzióját használják. Az alábbi tájékoztatót kérjük figyelmesen átolvasni és az abban foglalt beállításokat elvégezni.

http://www.netlock.hu/docs/segedletek/eszkozszolg_gemalto_classic_sha256.pdf

Kérjük, hogy a bírálati folyamat gyorsítása érdekében törekedjenek arra, hogy formailag és tartalmilag a jogszabályi előírásoknak megfelelő sportfejlesztési programot nyújtsanak be.

Telefonos segítségnyújtás:
Az elektronikus kérelmi rendszerrel kapcsolatos technikai jellegű kérdéssel kapcsolatban a 0620/993-5253-as számon, a sportfejlesztési programmal összefüggő szakmai jellegű kérdéssel kapcsolatban a 0630/901-7747-es számon kérhetnek tájékoztatást, míg az elektronikus aláíró eszközzel és internet-beállításokkal kapcsolatban felmerülő kérdéssel kérjük a Netlock Kft-t keressék a 0640/225-522-es számon.
Mindhárom telefonszám az április 27-28-ai hétvégén 9-17 óra között is elérhető lesz.


A hírkategória további hírei

Információk pályázóknak
Beküldhetők a 24/25 évadhoz tartozó sportfejlesztési programok
Információk pályázóknak
Megnyílt a 2024/25-ös évad kérelmi felülete
Információk pályázóknak
Megnyílt a 2023/24-es évad kérelmi felülete

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS