Tájékoztatás elszámolás benyújtásáról

2014. július. 22., 11:02   |    

Tájékoztatás elszámolás benyújtásáról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Támogatott Szervezeteket, hogy a 107/2011. (VI. 30.) Korm. rendelet 11. § (1) bekezdése alapján a sportfejlesztési program megvalósítását biztosító támogatás és a hozzá kapcsolódó önerő összegének felhasználásáról történő elszámolás, ellenőrző szervezethez történő benyújtási határideje 2014. július 30.

Az Elektronikus Kérelmi Rendszer fejlesztésének következtében a Korm. rendelet 1. és 2. számú mellékletének (az összesített elszámolási táblázat és a könyvvizsgáló által hitelesítendő táblázat adatai) feltöltésére az Elektronikus Kérelmi Rendszeren keresztül nyílik majd lehetőség. A fejlesztés jelenleg még folyamatban van, annak elkészültéig, az eddig megszokott módon kell benyújtani a mellékleteket. A fejlesztés átadását követően azonban felhívjuk a Tisztelt Támogatott Szervezetek figyelmét, hogy csak az Elektronikus Kérelmi Rendszerbe felvitt összesítőkben szereplő adatok alapján, a rendszerből generált táblázatokat tudjuk majd (változatlanul postai úton) befogadni. A fejlesztés átadásáról külön értesítést küldünk. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Támogatott Szervezeteket, hogy honlapunkon elérhető a részletes elszámolási útmutató és az elszámoláshoz kapcsolódó mellékletek, amelyeket a következő helyen érhetnek el: http://www.mlsz.hu/fejlesztesek - elszámolással kapcsolatos dokumentumok – elszámolási útmutató. 

Az elszámolások összeállításánál a lehető legnagyobb gondossággal, az elszámolási útmutató 3. számú mellékletében található dokumentum-mátrixban foglaltaknak megfelelően szíveskedjenek eljárni. Felhívjuk figyelmüket arra, hogy az elszámolások minél gyorsabb elfogadása érdekében szíveskedjenek törekedni az elszámolásokhoz csatolt dokumentációk teljes körű benyújtására. 

Tájékoztatjuk, hogy az elszámolásra benyújtott számlák, dokumentumok csak abban az esetben tekinthetők ellenőrzésre alkalmasnak, amennyiben azok a mindenkor hatályos Elszámolási útmutató alapján, az abban felsorolt szempontok és alátámasztó dokumentumok csatolásával kerülnek benyújtásra. 

TAO Ellenőrzési Osztály


A hírkategória további hírei

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS